Delkor ima pesmu za sve vas koji želite „da se izvadite“

U vremenu kada svi „slušaju sve“, kada „čisti“ muzički pravci više ne postoje, i kada dobar deo onoga što je nekad predstavljalo „rep scenu“ služi kao „meme“ na društvenim mrežama, ono kultno pitanje „Gde je rep danas?“ nameće se kad god želimo da uradimo intervju sa nekim reperom.

Priliku da ga to pitamo, pružio nam je Vanja Tasić, poznatiji kao Delkor, mladi leskovački reper, koji je nedavno izbacio pesmu „Vadjenka“ i propratni spot.

Delkor je, sa svojom, zvaćemo je menadžerkom, Jovanom Janković, bio gost emisije Coolminacija i, pored ostalog, izjavio stvari kao:

Nikad se nisam trudio da napravim moderni bit. Svaki moderni koji sam napravio pre toga, ispao slučajno moderan.

Mi kad smo bili malecki – Marčelo bio najbolji. Mislim, dobro, neki su više voleli Rexonu, Struku, ovo-ono, ali mi knjige što smo čitali, mi smo Marčela voleli.

Celokupan intervju, sa opisom nastajanja pesme „Vadjenka“, sa odgovorom na čuveno „rep danas?“, kao i odgovor na to ko je siva eminencija leskovačkog repa (hint: nije reper u pitanju), očekuje vas na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *