Delimo 10×2 karte za Tuborg Open Air!

Dragi slušaoci, sutra, 16. februara, budite uz Super radio i pažljivo slušajte naš dnevni program. Shodno prazničnom raspoloženju, rešili smo da, vas, verne slušaoce, obradujemo simboličnim poklonima. Naime, u emisiji Cool presek, koju petkom vodi  Ana Bjes, u periodu od 12-14h,  gostovaće Aleksandar Anđelić aka Alex Bex, DJ izvođač i deo organizacijskog tima Zimskog Tuborg Open Air-a koji se dešava sutra na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, s početkom od 22h.

Imaćete prilike da saznate nešto više o samom događaju, o smislu stvaranja elektronske muzike uopšte, ali i dobiti mogućnost da osvojite po dve karte, a samim tim i razrešite tu mučnu nedoumicu: „Kuda za vikend?“ Potrebno je samo da se uključite! Slušajte sutrašnji Cool presek i tokom Alex-ovog gostovanja osetite se slobodnim da pozovete 018 428 75 93.  Ili, ako vas je sramota da se javite i pričate svojim glasom, imaćete mogućnost da odgovorite na nagradno pitanje postavljeno na našoj fb stranici.

Pozdrav do sutra u podne i nek muzika bude s vama!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *