Del Arno Band u subotu nastupa u Nišu!

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville jazz festivalu, najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora, Del Arno Band, održaće posle punih pet godina samostalni celovečernji koncert u Nišu u subotu 9.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom u 21h.

Uz najveće hitove iz više od tri decenije duge karijere DAB će ovom prilikom publici sa juga Srbijeije predstaviti premijerno dva nova singla „Meni se okreni“ i „Stari lek“ i  taj način se odužiti ovdašnjoj publici za dugogodišnju vernost.

Del Arno Band se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom Jenđe. Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme „Treći svijet“ grupe Haustor. Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa novog albuma čiji se izlazak očekuje do kraja godine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara do subote, 9.juna do 14h u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na ulazu u Dvorište Univerziteta, od 20h, cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

 

Novi spot – “Stari lek”:   

https://www.youtube.com/watch?

v=ZGtJKHLMGjo&feature=youtu.be

Tv spot: https://www.youtube.com/watch?v=m6e81cX28cY

DAB poziv: https://www.youtube.com/watch?v=62s8Mu2eQT4&feature=youtu.be

Jovan poziv: https://www.youtube.com/watch?v=WGEhBNF3UZw&feature=youtu.be

 

https://www.facebook.com/delarnoband/

https://www.facebook.com/events/1987845541250167/

https://www.instagram.com/delarnoband/

https://www.youtube.com/channel/UCerIsQV3VBSO4kConWggqWQ

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *