Dejan Stojiljković o kreativnoj blokadi

Dejan Stojiljković, izvor: Fb profil

Dejan Stojiljković, izvor: Fb profil

Niški pisac, Dejan Stojiljković, održaće u Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac“ radionicu pod nazivom „Kreativna blokada“ za sve ljubitelje knjige, ali pre svega za mlade autore.

Ova radionica deo je projekta Literarni Online inkubator, a do sada su radionice održane u Beogradu i Novom Sadu. Kako kažu u biblioteci, ova radionica je, pre svega, namenjena učesnicima Literarnog Online inkubatora, mladim ljudima od 15 do 30 godina, ali je otvorena i za sve one koji vole knjige i pisanu reč.

Dejan Stojiljković će, u subotu 31. avgusta, od 18 sati kroz predavanje i razgovor, preneti svoja iskustva nastala dok je stvarao romane Konstantinovo raskršće i Duge noći, crne zastave.

Literarni Online Inkubator je osmišljen da omogući mladim ljudima kreativni razvoj njihovog literarnog stvaralaštva, a sve uz pomoć interneta, aplikacija i društvenih mreža.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *