Deca iz vode u Nišu!

Deca iz vode je EKV tribute band i projekat nastao pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. U ulozi M.M. kao vokal i gitara je Zoran Mladenović, a kao nekad Margita klavijature svira već afirmisana mlada umetniica Luna Škopelja. Bas gitaru svira Lazar Ostojić a bubnjeve Nikola Rajović. Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

Na Sretenje, 15, februara, i u nedelji kad se slavi ljubav Deca iz vode će svirati po drugi put u Feedbacku od 22h! Karte su u pretpodaji u Vintage Shopu (Davidova 9) i Galileo Tours (Nikole Pašića 35) po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta na ulazu biće 500 dinara.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II, i dva najveća hita iz Milanovog perioda u grupi Šarlo Akrobata. Energija i emocija koja se emituje sa bine je vrhunska, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao. Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija koji rade nešto inspirisani EKV-om (fotografije, spotovi, film).. Bend unazad dve godine dana beleži brojne veoma posećene koncerte širom Srbije i ex-YU u većim koncertnim salama od kojih je većina bila rasprodana. Do sada su dva puta nastupali u Nišu 2016 u Banovini i 2017 u Feedbacku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *