Današnje aktivnosti izviđača – 26. avgust

Sutra će zaploviti, ako vreme vreme bude bolje Foto: Super radio

Sutra će zaploviti, ako vreme bude bolje
Foto: Super radio

Današnje aktivnosti izviđača, zbog česte kiše i hladnog vremena, odložene su. Umesto odlaska na plažu svi izviđači su danas, pre ručka, pravili makete brodića od papira i stiropora, bojili ih, ukrašavali šljokicama i kačili na njih poruke posvećene dragim ljudima.

Ako sutra vreme bude toplije i bez kiše, brodići će biti pušteni u more nalik onim scenama iz filmova kad se pušta boca s porukom.

Trenutno je 21 stepen u Stolivu, sunca trenutno nema, kiša pada sitno kao sneg, a stariji i mlađi izviđači će uskoro početi sa pravljenjem makete Bokokotorskog zaliva. Ppoletarci će praviti makete Sunčevog sistema.

Večeras u 21 sat, u okviru kulturno zabavnog programa, sve izviđače očekuje maskembal . Naravno, nije poznato kakve će to maske biti, ali deca međusobno pričaju kako su osmislili veoma zanimljive maske.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *