Danas počinje Festival kratkog filma – FreeNetWorld

FreeNetWorld tekstNiš je u naredna tri dana domaćin festivala koji okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. Koliko je ovaj festival prepoznatljiv u svetu govori i činjenica da je ove godine na adresu festivala stiglo preko 700 filmova iz celog sveta.

„Zaista neverovatna cifra za bilo koji festival kratkog filma“ – kažu organizatori i napominju da je ovaj festival za osam godina svog postojanja uspeo da se nametne kao veliki festival u svetskim okvirima.

FreeNetWorld Internacionalni Filmski festival promoviše sve žanrove kratkog filma igrani, dokumentarni, animaciju, muzički video, eksperimentalni film. Prema najavama publiku ove godine od 4. do 6. decembra očekuje dvočasovno uživanje u bioskopu „Kupina“ od 18 sati.

Program festivala

Petak 4. decembar 2015 

18h (mala sala Kupina bioskopa) otvaranje festivala.

Ove godine festival će otvoriti film „Shooting star“, a reditelj filma, Lyubo Yonchev i asistent reditelja Yordan Stoichkov biće naši gosti na otvaranju.

Subota 5. decembar 2015

18h (mala sala Kupina bioskopa)

filmski program FNW 2015

Nedelja 6. decembar 2015

18h (mala sala Kupina bioskopa)

proglašenje pobednika, zatvaranje festivala, filmski program FNW 2015.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *