Da li znate šta je EVS?

Emisija „Zenica-Niš calling“ počinje sutra, 31. januara od 18.30 sati. U ovoj trećoj emisiji upoznaćemo vas sa EVS-om. U rubrici „Fildžan i džezva“ govorimo o Evropskom volonterskom servisu ili skraćeno EVS. Omladinska radnica Ana Pecarski iz udruženja „Narodni parlament“ iz Leskovca, predstaviće nam je ovaj servis i mogućnosti koje se nude mladima koji mogu živeti u nekoj zemlji u Evropi najviše godinu dana besplatno.

Predstavljamo vam nišku grupu „Kerber“.

Emisiju realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *