Da li želite na poklon knjigu ili karte za bioskop?

cool presek-tekstČitanje knjige u mraku bioskopske sale možda i nije izvodljivo, bar mi nismo još uvek probali. Ali ukoliko želite da veče provedete uz dobar naslov iz „Čarobne knjige“ ili film u „Kupina“ bioskopu vi ukucajte superradio.rs u svoj internet pretraživač i budite pažljivi. Cool presek počinje tačno u podne.

Studentkinja Dragana Cvetković je od 5. do 15. jula bila u Parizu, a trenutno radi na projektu „Hodajte pravo za vaše zeleno pravo“. Zašto je ona posetila Pariz na 10 dana, i više o njenoj saradnji sa Francuskim institutom govorimo u današnjoj emisiji.

A između ostalog, čućete i o:

– Putujućoj laboratoriji „Nauk nije bauk“; naša gošča je profesorka Bojana Golubović

– Mogućnosti da 6 nedelja provedete u Egiptu, a više o ovoj šansi razgovaramo sa Aleksandrom Matić iz studentske organizacije AIESEC.

Imamo mi još najava za vas, al rekosmo da iskoristimo još par rečenica da kažemo i koje su nagrade za sve vas koji nas budete slušali pažljivo.

Izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ poklanja knjigu „Ono što nas ne ubije“ koju je napisao David Lagerkanac.

Bioskop „Kupina“ će nakon predstavljanja svog novog repertoara takođe da vas obraduje kartama za aktuelne bioskopske projekcije.

Ukoliko vam se ova ponuda čini primamljivom za slušanje, ukucajte u svoj internet prertaživač superradio.rs, uključite zvučnike i prepustite se magiji radijske reči.

Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *