Da li je moguće “odštampati” internet?

Kenet Goldsmit

Kenet Goldsmit

Verovali ili ne jedan čovek će pokušati. On je Kenet Goldsmit, umetnik i prvi pesnik laureat Muzeja moderne umetnost. Za ostvarenje svoje ideje iznajmio je prostor od 500 kvadratnih metara sa tavanicom visine 6 metara i napuniće ga – internetom!

Goldsmit planira da odštampa sve što postoji na internetu. Pozvao je u pomoć i druge korisnike mreže da mu pošalju štampani materijal koliko god mogu.

Goldsmit trenutno čeka dozvolu suda za štampanje miliona akademskih članaka digitalne biblioteke JSTOR.  On će na prikupljanju materijala aktivno raditi od 26. jula do 3. avgusta, iako je, kako kaže i sam svestan da će čak i mali deo odštampanog interneta prepuniti bilo koji prostor.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *