Da li festivali povezuju mlade?

Na koji način festivali povezuju mlade? Koliko mladi posećuju festivale i koja je to muzika koja iz spaja? O ovome i mnogom drugim stvarima, govorimo u emisiji „Zenica-Niš calling“ sutra od 18.30h.

U rubrici „Čaršijom“ predstavljamo „Gotiva fest“ i „Nišville Jazz festival“.

U niškom studiju gostije Marijan Doca Cvetković, a u zeničkom Ajla Heralić. Oni će sa voditeljkama razgovarati o tome kako festivali povezuju mlade u Srbiji i BiH, kako je „Nišville Jazz festival“ postao jedan od vestivala u Srbiji na kome mladi rado dolaze iz raznih zemalja da volontiraju i daju svoj doprinos razvoju festivala.

Rubika „Raja iz kraja“ rezervisana je za bendove iz Niša koji će svirati na ovogodišnjem Nišville-u i Hamzija, dečko koji je nedavno počeo da stvara muziku i veoma je popularan u Zenici.

Spremili smo vam i nagrade.

Emisija „Zenica-Nis calling“ emituje se svakog drugog utorka od 18.30h iz niškog i zeničkog studija. Emisiju realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“. Mentori na projektu su novinarke iz Radio 3FACH iz Lucerna i Radio RaBe iz Berna.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *