„Čovek koji je zaboravio sopstvenu ženu“

Čvek koji je zaboravio sopstvenu ženu tekst Britanski pisac, Džon O’Farel, u novom romanu čitaocima predstavlja savremenu priču o muško – ženskim odnosima.

Izdavačka kuća Laguna objavila je roman „Čovek koji je zaboravio sopstvenu ženu“ koju je kako navodi „duhovita i iskrena priča o ljubavi, životu i ostalim sitnicama“.

Roman prati Vonovu priču, koji nije kao ostali muškarci koji često zaborave da im supruga tog dana ima važan sastanak, zaboravljaju da odu po odeću koju su prethodnog dana ostavili na hemijsko čišćenje ili zaborave godišnjicu braka. On je uopšte zaboravio i da ima ženu.

Njeno ime, njen lik, njihov zajednički živoš, sve što mu je ikad rekla ili što je on rekao njoj – sve je nestalo u jednom trenutku gubljenja pamćenja. Međutim  on iako je sada ponovo upoznaj, saznaje i da se razvode.

Britanski pisac, radio-voditelj i scenarista Džon O’Farel, rođen je 1962. godine. Studirao je engleski jezik i glumu na Univerzitetu Ekseter. U Londonu živi od 1985. kada je pobedio na takmičenju mladih komičara, ali ubrzo se opredeljuje za pisanje komedija. Uskoro se udružuje sa Markom Bartonom, s kojim piše niz serija za Radio BBC. Humorističke romane „Najbolje za muškarca“ i „Ovo je tvoj život“ mnogi porede sa delima Nika Hornbija, engleskog pisca i esejiste.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *