Coolminacija baš pred doček Nove godine

Nismo snimali novogodišnji program, ali zato smo pripremili cool goste.

U današnjoj Coolminaciji sa gospodinom Srđanom Savićem direktorom Niškog kulturnog centra najavljujemo doček Nove godine na Trgu.

Koordinator Kancelarije za mlade Grada Niša, Stevan Živković nam rezimira ovogodišnju godinu rada kako bismo videli šta je urađeno za mlade.

Nikola Goljović iz Psihološkog savetovališta za studente nam govori o četvrtoj stručno naučnoj konferenciji na Zlatiboru na kojoj su učesstvovali predstavnici savetovališta.

Učeničku kompaniju Organic vam predstavljamo sa Kristinom Petrović, dok monografiju o Bori Trajkoviću sa Danielom Ivanović iz Narodnog pozorišta Niš.

Plivač PK „Sveti Nikola“ Andrija Petković je proglašen za najboljeg sportistu te nam je gost, a iz studentske asocijacije Nova nam dolazi Anastasija Stefanović koja nam govori o menadžerskim zadacima na Ekonomskom fakultetu.

Za sam kraj ove godine vam predstavljamo i novi album benda Bohemija te evo još jednog razloga da se slušamo od 12 sati na superradio.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *