Cool presek preseca sve vezano za 14. februar

O danu ljubavi na drugačiji način u današnjem Cool preseku!

Otkrivamo vam kontraverznosti Dana zaljubljenih i sa voditeljkama Super radija pričamo o zaljubljenosti i ljubavi, o Svetom Trifunu i Valentinu i koji svetac je kome pomogao ili odmogao da se za njega čuje i o njemu sazna.

Da li ste znali da danas mnogi slave praznik koji je izbrisan iz crkvenog kalendara? Zašto se to dogodilo i kog svetog Valentina zapravo slavimo na današnji dan? Danas vam otkrivamo i kako je jedna boginja upletena u priču o danu ljubavi.

Možda će mnogi reči: „Ma kakav Sveti Valentin, mi smo pravoslavci.“ Šta mislite da li greše kada to kažu i slavi li i njihova crkva ovaj dan, a da oni to ne znaju?

Pored priče o Svetom Valentinu i Svetom Trifunu očekuju vas i najave večerašnjih događaja, a sa Vladimirom Stanojevićem razgovaraćemo o večeri posvećenoj ljubavi u kafeu Dnevna soba.

Mi imamo puno toga da vam ispričamo, a vi odlučite da li će te danas kulirati sa nama.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *