Cool presek obojen muzikom

cool presek-tekstZa početak radne nedelje redakcija emisija Cool presek ima za vas muzička dešavanja u našem gradu. Slušajte nas od 12 sati i upoznajte zanimljive muzičke sastave.

Centar za devojke iz Niša obeležava manifestacviju „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ a o ovoj akciji i dešavanjima nam govori Vesna Đorđević aktivistkinja organizacije.

Benny Brichmann Band je novi sastav u našem gradu koji čine bivši članovi benda The Jam Station. Više o sastavu ali i svirci zakazanoj za 11. decembrar u govorimo sa Filipom Stipsićem.

O knjizi „Zaustavimo nasilje“ razgovaramo sa Marijom Milovanović iz izdavačke kuće „Vulkan izdavaštvo“. Ukoliko budete bili pažljivi knjiga može biti vaša.

Promovišemo i nove pesme benda ABS, a sa članovima benda najavljujemo svirku zakazanu za 17. decembar

Vokalna grupa „Konstantin“ iz Niša takođe priprema svoj koncert, a razgovaramo sa Daliborom Markovićem iz ovog sastava.

Naš gost danas je i Nikola Veličćković aktivista omladine JAZZAS-a koji nam govori o aktivnostima ove organizacije vezane za 1. decembar

Osim knjige iz Vulkan izdavaštva poklanjamo vam i karte za Narodno pozorište i predstavu „Veliki manevri u tijesnim ulicama“.

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na superradio.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *