Članarina u biblioteci upola cene

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Narodna biblioteka “Stevan Sremac” iz Niša je i ove godine povodom Dana bibliotekara obezbedila popust na godišnju članarinu od 50 posto.

Svi oni koji u ponedeljak, 15. decembra uplate 350 dinara moći će da koriste sve fondove Biblioteke godinu dana, dok je članarina za korišćenje fonda Odeljenja knjige za decu 150 dinara.

Popust na članarinu važi samo u ponedeljak 15.decembra a ukoliko ste sprečeni da tog dana i dođete do biblioteke dovoljno je samo da se članarina uplati tog dana, dok se priznanica na uvid može dati i nekog drugog dana.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *