Čišćenje kamenca ili vino za dvoje vi birate!

glavolomka tekstRadijska glavolomka je i danas pripremila zanimljive nagrade za vas. Slušajte nas pažljivo od 11 sati na Super radiju i nagrade mogu biti vaše.

U današnjoj emisiji na repertoaru je kviz „Pogodi ko sam“.

Pravila su jednostavna: voditelj vam na svaka tri minuta otkriva činjenice vezane za zagonetnu ličnost, a vaše je da pogodite ko je tajanstvena ličnost kojzu smo zamislili.

Naravno, ukoliko ne želite da čekate 3 minuta za nove informacije, u svakom trenutku možete pozvati i postavljati pitanja kako bi što lakše odgonetnuli zagonetnu ličnost.

Za sve one koji učestvuju u današnejm kvizu pripremili smo i nagrade u saradnji sa našim prijateljima.

Stomatološka ordinacija „Dental spa“ poklanja čišćenje kamenca, a kafić „Gradski klub 1846“ kuvano vino za dvoje. Slušajte nas pažljivo, učestvujte u današnjoj igrici i osvojite vredne nagrade.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *