„Čikaške perverzije“ gostuju u Nišu

Foto: Dunja Dopsaj

Foto: Dunja Dopsaj

Dragan Gagi Jovanović, Branko Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević glumci u predstavi “Čikaške perverzije” će posetiti i Niš u okviru turneje ove predstave. Predstava o muško – ženskim odnosima biće odigrana u Nišu u utorak 22. decembra od 20 sati u sali Narodnog pozorišta.

Dragan Gagi Jovanović kaže da predstava i u novoj sezoni nastavlja da se bavi problemom muško – ženskih odnosa na duhovit i provokativan način:

Nema kraja mukama u ljubavi, a to je uvek inspirativno i to ćemo nastaviti da koristimo. Trenutak kada gledate umetnika dok stvara je najlepše od svega. To se dešava samo tog trenutka i nikada više. To je lepota pozorišta

Njegova koleginica u predstavi, glumica Olga Odanović dodaje:

Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u ‘Čikaškim perverzijama’ gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda. Zato i u novoj sezoni očekujete – neočekivano

Karte za predstavu u Nišu mogu se kupiti po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim, a predstava će biti igrana i u Zrenjaninu, Novom Sadu, Jagodini, Vršcu i Kragujevcu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *