Četvorodnevni trening „Uvod u istraživačko novinarstvo“

novineCentar za antiautoritarne studije i Centar za istraživačko novinarstvo pripremli su četvorodnevni seminar namenjen studentima novinarstva, komunikologije kao svim mladim ljudima sa ili bez iskustva zainteresovanim da obogate svoje znanje.

Trening pod nazivom “Uvod u istraživačko novinarstvo” zakazan je za 18. do 21. maj u Beogradu, a prema najavama mentori su dugogodišnji novinari iz Centra za istražvačko novinarstvo Srbije.

Za četiri dana intenzivnog rada biće obuhvaćena znanja i veštine neophodne za bavljenjem istraživačkim novinarstvom, poput osnovne terminologije, etičkih i profesionalnih standarda, podele rada, pronalaženja i pravilne upotrebe izvora informacija, kao i bavljenja konkretnim studijama slučaja – napominju organizatori.

Rok za prijavu je 16. maj, a sve informacije o treningu kao i aplikacioni formular mogu se pronaći na sajtu caas.rs.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *