Četiri premijere u bioskopu „Kupina“

Decko mrav tekstBioskop „Kupina“ pripremio je čak četiri svetske premijere za ovu nedelju. Filmsku publiku očekuju premijera komedije „Hajde da budemo panduri“, akcione drame „Bes“, novog heroja u gradu „Dečko mrav“ i animirane avanture „Pčelica Maja“.

„Hajde da budemo panduri“ – sinopsis

Dva najbolja prijatelja odlučuju da se kostimiraju u policajce na  maskenbal žurci koja je organizovana u njihovom komšiluku. Odjednom  postaju senzacija! Shvataju da im te uloge savršeno odgovaraju i u  stvarnosti i nastavljaju da vode živote kostimirani u pandure. Međutim,  kada ovi novopečeni „heroji” shvate da takav život nije nimalo lak i odjednom budu okruženi kriminalcima, gangsterima i korumpiranim detektivima, shvataju da će morati svoje policijske značke da ostave malo po strani.

„Bes“ – sinopsis

U aprilu 1945. saveznici vode završne bitke na evropskom tlu. Narednik  Vordedi (Brad Pitt) upravlja Šerman tenkom sa petočlanim timom  neiskusnih vojnika i pokušava da se probije preko neprijateljskih linija  do srca nacističke Nemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda  učiniće sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

„Dečko mrav“ – sinopsis

Nakon što ga je ujeo mrav, dvanestogodišnji dečak Pele dobija super  moći. Uz pomoć zaljubljenika u stripove Vihema, Pele stvara tajni  identitet – postaje superheroj Dečkomrav. Kada strašni zlikovac pod  imenom Muva napadne malu zajednicu u kojoj Pele živi, Dečkomrav mora da odgovori na pretnju.

„Pčelica Maja“ – sinopsis

Kad Kraljevski matični mleč bude ukraden, ose će biti glavni  osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće  stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava. Posle dugog putovanja  prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između  pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin  pohlepni savetnik kriv za sve.

Osim ovih filmova na repertoaru koji važi do 29. oktobra mogu su i filmovi: „Mali Budo“, „Drakula: neispričano“ i „Novembarski čovek“.

Detaljniju satnicu i opise filmova možete videti na ovom linku. 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *