Čega se žene najviše boje?

Kažu da je vaga ženin najveći neprijatelj, pa je zato teško poverovati da to i nije skroz tačno. Prvo mesto na listi najvećih ženskih strahova neprikostnoveno drže zubari.

Takođe, najveće strahove žene imaju od polaganja vozačkog ispita, stanja računa nakon kupovine i brazilske depilacije, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.

Višak kilograma toliko je zastrašujuć da se dobar deo žena više plaši pogleda na brojčanik vage od prekida veze.

majke i deca

Izvor: Super radio

Zanimljivi rezultati su pokazali da je prazan račun za ženu jednako strašan kao i mogućnost da ih kolega s posla vidi golu, dok se prekida veze više od svega boji tek 12 posto žena.

Međutim, stajanje na vagi izaziva tolike strahove da su ženi u proseku potrebne dve nedelje da se odluči na ponovno merenje killaže nakon Božića.

Uz to, decembar je stresan i zbog novogodišnjih odluka koje mnoge žene donose prilično impulsivno, pa imaju poteškoća s održavanjem obećanog.

Dvadeset posto muškaraca i 17 posto žena priznalo je da će slagati rodbinu i prijatelje da nisu prekršili odluku, dok je 20 posto žena pod pritiskom ako se pridržava svojih odluka duže nego njihov partner.

Izvor:metro-portal.hr

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *