U čast Stivenu Hokingu

U čast najvećeg naučnika današnjice, Stivena Honkinga, koji je nažalost preminuo u 76. godini života, danas pomeramo fokus naše emisije ka fizici!

Sagovornik će nam biti Dr Milan Milošević, docent na departmanu za fiziku PMF-a u Nišu. Čućemo po nešto o događaju „Masterclasses – Hands on Particle Physics“, koji se održava 27. marta pod pokroviteljstvom CERN-a i grupe IPPOG (International Particle Physics Outreach Group), kao i o obeležavanju 15 godina odeljenja za fiziku.

Predstavljamo vam i sajt našeg gosta www.svetnauke.org koji je prema izboru časopisa PC Press, vodećeg IT časopisa u Srbiji, uvršten je na listu „50 najboljih online stvari u Srbiji za 2017. godinu“, ali i o sutrašnjoj proslavi manifestacije “Sat za našu planetu” i specijalu naše emisije posvećenom tom dogadjaju.

Slušajte “Prirodnim tempom” i danas od 17:00

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *