Cane: „Rokenrol dolazi u Vaš Grad, da Vam otera bedu i jad!“

Partibrejkersi tekstZoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers, obratio se svojim fanovima pred svoj koncert u Nišu. Legendarni sastav Partibrejkers održaće svoj koncert pred niškom publikom u petak, 9. maja od 21 sat u dvorištu Banovine.

Prvobitno je zakazani koncert na zvaničnoj Fejsbuk stranici prokomentarisan kao „Dan pobede rokenrola!“ a za nišku publiku administratori stranice su preneli i Canetovu poruku: Rokenrol dolazi u Vaš Grad, da Vam otera bedu i jad!

Karte su u pretprodaji po ceni od 700 dinara, a mogu se kupiti u muzičkim radnjama: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena ulaznice biće 800 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *