Budite pažljivi i osvojite karte za bioskop, pozorište ili knjige

cool presek-tekstDvočasovno druženje u emisiji Cool presek i danas počinje tačno u 12 sati. Kulturna dešavanja, zanimljivi gosti, nagrade ali i dobra muzika samo na superradio.rs.

U današnjem Cool preseku govorimo o:

– Sajmu predrasuda i stereotipa u organizaciji Budi muško kluba, a naš gost je Dimitrije Nešić.

– Sa Vladimirom Stanojevićem iz bioskopa „Kupina“ govorimo o novom repertoaru

– Gosti nam dolaze i iz studentske organizacije AEGEE koji nam predstavljaju konkurs za prijem novih članova, ali i aktuelne projekte

– Nemanja Cvijetić, čovek iz naroda, poznatiji kao Čarobnjak iz voza večeras nastupa u preduzeću Splunge, a pre no što ode na ručak svratiće i do Super radija na čašicu razgovora.

Nagrade nismo zaboravili ni danas, a one nam dolaze iz izdavačke kuće „Čarobna knjiga“, bioskopa „Kupina“, Narodnog pozorišta i Pozorišta lutaka u Nišu.

Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *