Budi volonterka Centra za devojke

Foto: Centar za devojke Niš

Foto: Centar za devojke Niš

Centar za devojke iz Niša raspisao je konkurs za volontiranje u organizaciji. Poziv za prijem novih volnterki je otvoren do ponedeljka, 24. novembra.

U centru pozivaju sve devojke koje žele da budu društveno angažovane, da učestvuju na radionicama i uličnim akcijama, da uvećaju svoje znanje o ženskom aktivizmu i umetnosti, žele da doprinesu prevenciji borbe protiv nasilja nad devojkama i mladim žena i žele da se osnaže i povećaju nivo samopouzdanja da se prijave na konkurs za volonterke.

Prijave za volontiranje otvorene su do ponedeljka, 24. novembra slanjem mejla na centarzadevojke@gmail.com.

“Centar za devojke” je nevladina organizacija registrovana kao udruženje građanki. Osnovana je na inicijativu dve volonterke „SOS telefona za žene i decu žrtve nasilja“.  Misija „Centra za devojke“ je osnaživanje devojaka kroz edukaciju, aktivizam i kreativnost.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *