Bruno Langer (Atomsko sklonište): najgora je demokratska čizma jer ona najgadnije gazi

“Publika je izuzetna i svi su se veselili i pevali” reče nam Brno Langer, dok nam koleginica Coka pokazuje da se pomerimo sa prolaza kako bi izašao naredni bend na binu.

Kako i ne bismo bili srećni kada smo gledajući nastup Atomskog sklonište, na trećoj ujedno i poslednjoj večeri HillsUp festivala, primetili starog šmekera Bruna koji nije skidao osmeh sa lica.

Međutim, nekima i nije bilo do osmeha s obzirom na to da je došao najhladniji dan na Zlatiboru (oko desetak stepeni), ali kada smo zaboravili jakne, ćebe, fore za muvanje ili telefone za slikanje ostaje nam da se prepustimo ovom pulskom bendu.

Sumnjive vremenske prilike i tmurne oblake uplašili su hitovi Atomskog skloništa, a nekako ona njihova milina i toplina sa bine bila je sasvim dovoljna da zaboravimo nas va pomoćna sredstva.

Čak se i onaj namršeteni Užičanin koji je došao zbog žene na HillsUp festival (koja obožava Elemental da sluša) skinuo i to ne da zagreje svoju dragu već da što bolje zaigra i pokaže svoje plesačke pokrete, ali i okrete.

Pulske legende su nakon moto Skupa u Temerinu nastupile i na poslednjoj večeri HillsUp festivala i to nakon dva demo benda, a Bruno Langer, frontmen benda, az Super radio otkriva odakle toliko energije:

Sve se bazira na istrajnosti i volim rok en rol a ljudi to osećaju.

Meni rok en rol sve predstavlja u životu.

Čovek koji ima sve uslove za život u Americi, čak i čuveni social number, ipak ne planira da pakuje kofere i potraži svoj američki san. Kaže da je imao kao mlađi te ambicije, ali sada jednostavno voli da svira.

Za muziku i muzičko diktatorsko stanje ima i poruku:

Negujmo sve vrste muzike, da ne bude samo jedne vrste već muzički pluralizam.

Potrebno je da se nađe mesta za mlade rok en rol bendove jer rok en rol je predivna stvar!

Zaključuje Bruno, ali i otkriva koja je čizma najgora:

Svugde ima diktature…

sve su to čizme koje gaze ljude, a najgora je demokratska čizma jer ona najgadnije gazi….

.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *