Brčkanje VS Krčkanje uživo iz Stoliva i Niša

brckanje-krckanssssje'banerOd ponedeljka 26. avgusta samo na Super radiju, pa sve do četvrtka 29. avgusta svakog dana od 10 do 12 sati očekuje vas uživo emisija Brčkanje VS Krčkanje.

Kao što znate deo ekipe Super radija je sa niškim izviđačima u taboru Stoliv u istoimenom mestu, te ćete moći u jedinstvenoj emisji da čujete sve o aktivnostima izviđača. Za dane vikenda mogli ste da čitate na našem sajtu, a od ponedeljka u našoj emisji da čujete i živu reč i izviđače o tome kako se oni provode. Pričaće nam svoje izviđačke priče, govoriće nam o svojim utiscima, razgovaraćemo i sa štabom tabora koji će nam najavljivati buduće akcije, a za sve želje, čestitke i pozdrave nećemo otvoriti posebne brojeve telefona jer ih neće ni biti.

Međutim, dok se tročlana ekipa Super radija brčka u Stolivu, neki se i krčkaju. Deo ekipe ostao je u Nišu i oni će vam iz studija Super radija sa rashlađenim nogama u lavoru, govoriti o aktuelnostima u Nišu, i dati vam predloge i savete kako da se rashladite ako niste na moru, možda baš sa svojom decom koja su na letovanju.

Emisija Brčkanje VS Krčkanje svakog radnog dana do četvrtka 29. avgusta od 10 do 12 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *