„Branko Krsmanović“ u Nišu

AKUD Branko KrsmanovićAkademsko kulturno – umetničko društvo „Branko Krsmanović“ nakon 7 godina nastupiće ponovo u Nišu. Koncert je zakazan za nedelju 3. februara u sali Doma Vojske od 20 sati. Te večeri sa njima će nastupiti i Niški Akademski folklorni ansambl „Oro“.

Kako kažu u Studentskom kulturnom centru „ovim koncertom nastavlja se dugogodišnja uspešna saradnja sa ansamblom „Oro“ i SKC-om iz Niša, ali je ideja gostiju da svojim predstavljanjem doprinesu i programima u kulturi koji se ove godine održavaju u sklopu proslave 1700 godina Milanskog Edikta“.

Studenti beogradskih fakulteta, više od jednog veka, okupljaju se kako bi svoje talente predstavili kroz pesmu, igru, sviranje i glumu u AKUD „Branko Krsmanović“. Ansambl je osnovan 1945. godine, a zahvaljujućim mnogim festivalima i osvojenim nagradama, ovaj ansambl spada u red najpoznatijih u zemlji i inostranstvu.

Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti u prostorijama Studentskog kulturnog centra (zgrada Banovine na trećem spratu), svakog dana od 9 do 15 sati ili na biletarnii Doma Vojske pred početak konerta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *