Bračni prevrtljivci u Narodnom pozorištu

bracni prevrtljivci tekstUrnebesna komedija „Bračni prevrtljivci“,  gostovaće u  Narodnog pozorišta u subotu, 31. januara sa početkom u 20 sati.

U ovoj zanimljivoj i duhovitoj predstavi igraju Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević, a premijerno je odigrana u oktobru prošle godine na sceni pozorišta „Vuk Karadžić“ u Beogradu.

Za predstavu rađenu po motivima filma „Klub prvih žena“ i scenariju Cileta Neimarevića, ulaznice se mogu naći na blagajni Narodnog pozorišta po ceni od 500 i 400 dinara za parter i 300 dinara za mesto na balkonu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *