Božićna čarolija u Čairu

Bozicna carolijaMuzika, božićni keksići, čajevi, kuvano vino, pokloni za najmlađe i dobro raspoloženje očekuju sve one koji posete manifestaciju „Božična čarolija“ u čairskom parku.  Druženje u parku zakazano je za nedelju 11. januara, a sve to u organizaciji Rotarakt kluba „Niš – Konstantin Veliki“ i Rotarakt kluba Univerziteta u Nišu.

Prema najavama organizatora plan je da se kroz razgovor, druženja sa građanima i građankama skrene pažnja na značaj i radost darivanja kroz humanitarnu akciju, i povrh svega da se širi duh novogodišnjih i božićnih praznika.

Nedeljno druženje u Čairu biće održano od 11 do 14 sati ispred Dečjeg centra.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *