„Bonus dan“ zatvara Nišvil džez festival 2017

Zbog velikog nevremena, zbog kojeg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren u petak 18. avgusta nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Centralni događaj večeri svakako će biti nastup Darka Rundeka i njegovog sastava Apocalypso Now, a pre njih na Main stage-u će nastupiti niški sastav Jazz Adicts.

U nastavku će nastupiti satav Veri Nais sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti Dj dvojac Master Flow i Loptica.

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stage-u, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja (Hamam), posetioce Tvrđave će zabavljati sastav Bennz Brickman, a dok će se na Youth bini (preko puta Salona 77) predstaviće se učesnici Nišville programa “Jazz for Kids”.

Ulaz je slobodan za sve koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust, kao i za publiku Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet – žuta narukvica i dnevna narukvica za 12. avgust (crvena ) za druga dva dana i , a karte će moći da se kupe kako u pretprodaji tako i na samim ulazima u glavni festivalski prostor. Plato Tvrđave – prostor Earth/Sky Stage

Ovo je redosled na Platou Tvrđave na prostoru Earth/Sky Stage-a:

– Jazz Addicts
– Very Naiss feat. Ivan Kurtić
– Darko Rundek

Dj završnica:
– Master Flow
– Loptica

Cena Karte je 1200 RSD u pretprodaji Knjižara Indigo (preko puta Kalče) i 1500 RSD na biletarnici na dan početka koncerta.