Bolesna štenad i Navy ne obećava večeras sviraju u Nišu

Bolesna štenad

Posle skoro godinu dana, beogradski pankeri Bolesna štenad se vraćaju u klub Feedback da donesu deo pakla koji je već imao svoju premijeru u Beogradu i Novom Sadu. Sa sobom nose poklone i dovode jedan mladi bend, Navy ne obećava.

Kako kažu organizatori, bend je napravio spektakl u Subeernom centru u Beogradu i novosadskom Shamrock-u, a Niš je sledeći. Osim dobro poznatih stvari očekuju nas i neke manje svirane pesme, ali i neke od onih koje će se naći na predstojećem albumu.

To je što se tiče zvanične najave. Ali pošto su Bolesna Štenad pankeri stari, zaključili smo da zaslužuju pankersku najavu. Ima li boljeg izbora za to nego prošlogodišnji izveštaj sa njihove svirke iz pera Ane Bjes?

Al’ možda je baš problem u tome što oni ničim ne gađaju obične smrtnike, nego baš te andergraund glavešine. Kad kažeš da Oliver iz KKN i Koja iz Discipline kičme smaraju, to mu dođe isto kao da si zakletom verniku ušao u kuću, još se nisi izuo, a već si mu pljunuo na ikonu. Teška priča…

Pročitajte ceo tekst, shvatićete zašto treba da izdvojite 250 dinara za kartu (odnosno 400 ako ovo čitate na dan koncerta)!

Navy ne obećava

Osim toga, ovaj put su pojačani bendom Navy ne obećava – predstavnicima nove beogradske pank scene. Ovo će biti njihova premijera pred niškom publikom. Sa svojim singlovima „Novi kult“, „Kventin Tarantino“ i „Red, rad i disciplina“ su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze.

Karte možete nabaviti na dobro poznatim mestima: Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba) i u Galileo tours, u ulici Nikole Pašića 35 i naravno, na ulazu u klub Feedback.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *