Bojan Perić: „Moj život se trenutno vrti oko muzike“

Što nam nešto poznat osećaj
Foto: instagram bokiperic

Već prvog dana Love festa zapazile smo na ulazu glumca Bokija Perića, koga su neke devojčice zaustavile da se fotkaju, pa ni mi nismo mogle da odolimo da ga zaustavimo poslednje večeri i postavimo nekoliko pitanja o tome kako se provodi i kako preživljava pljuskove.

Ko ti je omiljeni izvođač na Love festu?

Uh, sve i svašta sam slušao, ne mogu da ti izvučem šta mi je omiljeno. Sa svakog stejdža ima nešto. Troxler ujutru, onda Bassivity Showcase, iako sam ga slušao više puta ovog leta energija je odlična. Ja prosto volim festivale, moj život se trenutno vrti oko muzike, više nego oko bilo čega drugog.

I nije ti problem da po kiši pratiš nastupe?

Nije mi problem iz prostog razloga jer volim to. Ja sam celo ovo leto, kao i ono prethodno, i ono pre toga koncipirao oko toga da posetim što više festivala, da uživam, pa Bože moj, kiša i blato su sastavni deo toga. Ko je preživeo Exit 2005. godine sa 5 dana blata do kolena, taj je navikao.

Koji si još festival posetio ovog leta?

Sea Star u Umagu, Primavera u Barseloni, Exit, Love fest i koliko ja znam završavam ovo festivalsku sezonu u Sea Dance-u u Buljaricama.

Tako da, ako ste propustili Love fest, eto sad znate gde ćete sigurno moći da naletite na njega do kraja leta!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *