Bliži nam se Sajam obrazovanja ali i Nišvill džez festival

cool presek-tekstCool presek sa vama i danas. Od 12 do 14 sati na Super radiju zanimljive priče, ali i gosti. Link za slušanje programa je: http://www.superradio.rs/info/

O devetom međunarodnom sajmu obrazovanja u Nišu govori nam direktorka komunikacija sajma Katarina Stanković.

Teniska akademija Živković proslavlja 8 godina rada, govorimo o uspesima, školi, ali i regionalnom turniru u Nišu sa Marjanom Cvetkovićem.

Za one koji su uvek ažurni kada se organizuje koncert ili festival, vest da je počela prodaja karata za predstojeći Nišvil džez festival možda i nije aktuelna, ali ukoliko niste čuli o povoljnostima, kao i o najavljenim izvođačima tu je Veroljub Radojković ispred marketing tima festivala.

Cool presek i danas na Super radiju od 12 do 14 sati.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *