Istorija kroz objektiv Miloša Bjelice

Sinoć je u kafeu „Dnevna soba“ otvorena izložba fotografija niškog autora Miloša Bjelice.

Serija fotografija pod nazivom „Iza žice“ deo je njegovog master rada na Fakultetu umetnosti i bavi se istorijskim trenutkom – bekstvom 100 zarobljenika iz logora Crveni krst, za vreme nemačke okupacije Niša.

Miloš je u subotu bio gost emisije Coolminacija i ovom prilikom rekao nam više o tome šta ga je inspirisalo, kojim se još temama bavi u fotografiji, ali i o nekim projektima novijeg datuma.

Izložba će u kafeu „Dnevna soba“ biti postavljena do 28. februara, pa ako vas je razgovor sa mladim autorom zainteresovao, prošetajte i u prijatnoj atmosferi pogledajte postavku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *