Bioskop slavi, bioskop časti!

Virtuelna svest tekstBioskop Vilin grad u četvrtak, 17. aprila, slavi svoj drugi rođendan. Posetioci će tog dana moći da nabave ulaznice po jeftinijoj ceni. Naime, za projekcije 2D filmove izdvojiće 180 dinara, a za 3D filmove 300 dinara, dok posetioci koji imaju Bonus karticu, dobijaju  kokice gratis.

Od 20 satisvi filmofili mogu premijerno da  pogledaju film „Virtuelna svest“. Novi film sa Džoni Depom, Paul Betani i Rebekom Hal, u kom se istraživanjem veštačke inteligencije i ljudskih emocija, kreira mašinu koja može da prevaziđe mogućnosti ljudskog mozga. Pred premijeru filma u holu bioskopa, organizovan je i Retro bar koktel.

Na Facebook stranici bioskopa Vilin grad od 17. aprila možete ostaviti svoje rođendanske čestitke, a najkreativniji dobijaju Bonus karticu sa 5000 poena. Proglašenje dobitnika biće održano u petak 18. aprila, u 12 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *