Bez struje zbog radova – ponedeljak, 14. jul 2014.

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži u ponedeljak, 14. jula, bez struje će biti sledeći delovi grada:

– Od 8:30 do 11:30 delovi ulica Generala Milojka Lešjanina (neparni br. 69-103 i parni br. 58-74), Banjalučke, Drainčeve, Ljutice Bogdana, Starine Novaka, Suvoborske, Šumadijske i Uroša Dinića

– Od 9 do 11 sati delovi ulica Barske, Episkopske (br. 68, 70 i 80), Novo Železničke Kolonije, Stanoja Bunuševca (neparni br. 35-77) i Starca Vujadina (neparni br. 3-7)

– Od 9 do 12 sati delovi ulica Kalač Brdo, Tanasija Mihajlovića Španca i Bubanjske

– Od 9 do 14 sati delovi ulica Mamor (br. bb), Mramorskog brda (br. bb) i Batušinačkog puta (br. bb)

– Od 9 do 15 sati delovi ulica Gabrovački put, Gabrovački put II deo, Veljka Miljkovića, Đevđelijske, Krušedolske, Ljubomira Nikolića, Ravničarske, Ivangradske, Ribarske, Široke padine i Čemerničke, kao i naselja Gabrovac, Berbatovo i Vukmanovo

– Od 12 do 15 sati delovi ulica Aleksinačke, Durlana, Ibarske, Proleterske, Gutenbergove, Milutina Bojovića, Solunskih ratnika i Bukovačke.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *