DJ Betomeng i putovanje u mestu

Ljubitelji tehno zvuka imaće priliku da 1. decembra od 23 časa u Feedback-u čuju iskusnog di-džeja Ivicu Ljubića koji se predstavlja pod pseudonimom Betomeng. Kako organizatori iz Music Reactions-a kažu, on će niškoj publici, pred kojom će nastupiti po prvi put, predstaviti svoj „All night set“ i na najbolji način sve prisutne povesti na „muzičko putovanje u mestu“.

Betomeng se bavi di-džejingom od svoje 19. godine. Nastupao je širom Srbije, a interesuju ga različiti muzički stilovi, tako da se u njegovim setovima nikad ne može pronaći samo jedan žanr. Njegova plovidba kreće se po različitim zvučnim talasima, od hausa do tehna sa svim podžanrovima i izletima iz istih.

Ukoliko želite da se pridružite Ivici na ovo elektronskom putovanju, a da ujedno i kroz njegovo poznavanje različitih žanrova, proširite i svoje muzičke vidike, obavezno budite u subotu u Feedback-u. Za dodatne informacije pratite Fb stranicu kluba Feedback.

Tekst: Jovan Veljković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *