Besplatno testiranje na HIV na Trgu Kralja Milana

HIVtxtUkoliko danas budete išli do grada, imate mogućnost da na Trgu Kralja Milana, tačnije ispred hotela „Ambasador“ učestvujete u akciji „Informiši se na vreme“ i da se besplatno testirate na HIV i druge polno prenosive bolesti.

Centar za Razvoj Civilnih Resursa u sklopu obeležavanja Dana sećanja na preminule od AIDS-a, organizuje ovu akciju u saradnji sa Asocijacijom „Duga“ iz Šapca.

Za sve zainteresovane, u okviru akcije, obezbeđeno je besplatno, dobrovoljno i anonimno testiranje na HIV i druge polno prenosive bolesti i to ispred hotela „Ambasador“ od 18 do 20 sati.

Akcija „Informiši se na vreme“ se sprovodi uz koordinaciju Odeljenja za HIV infekciju, polno prenosive infekcije, virusne hepatitise i turbekolozu Instituta za javno zdravlje „Batut“.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *