Besplatno na Kingse uz kupljen komplet za Nišville 2019

Ako svoje karte za sledeći Nišvil kupite do subote, 1. decembra, uveče, imaćete priliku da ih iskoristite i za ulaz na koncert „Nišville u Beogradu“, 2. decembra!

Budući da su već u prodaji prvi, promotivni kompleti karata za Nišvil 2019, po ceni od 1750 dinara, a ovaj promo period traje tačno do koncerta Eyot-a, Nišville Big benda i Gipsy Kings-a u Beogradu, organizatori su odlučili da najverniju publiku obraduje šansom da prisustvuju i ovom događaju, bez dodatnih troškova.

Potrebno je da osoba koja je kupila komplet ulaznica za Nišville 2019 pošalje ime i prezime radi evidencije na e-mail press@nisville.com do subote, 1.decembra do 20h! U nedelju, 2.decembra od 19:30h, u foajeu Sava Centra na info pultu će ih evidentirati odgovorne osobe i moći će da uđu uz kupljeni komplet za festival koji se neće poništavati na ulazu.

„Nišville u Beogradu“ je koncert koji promoviše decentralizaciju kulture, i na kom će se publici u Beogradu, u Sava centru, predstaviti sastav Eyot – džez sastav široko poznat u regionu, Nišville Big bend i grupa Gipsy Kings na čelu sa osnivačem Pakom Baliardom.

Koncert počinje u 20 sati, a publika će u pauzama između izvođača moći da u foajeu čuje izvođenje sastava Jayus Jazz i Nišville Youth Orchestra.

Ulaznice za “Nišville u beogradu” su u prodaji na blagajni Sava Centra i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim po cenama od 1.800, 2.300, 2.800 i 3.800 dinara.
Takođe, ulaznice za Nišville 2019 se mogu kupiti na prodajnim mestima u mreži CS Eventim.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *