Besplatno desetodnevno putovanje za studente

foto: BEST Niš

foto: BEST Niš

Deset nezaboravnih dana uz druženje sa studentima iz cele Evrope očekuje sve one studente koji se prijave za zimske BEST kurseve. Jedini trošak koji stuenti snose jesu putni troškovi, dok su smeštaj, hrana, organizovane žurke i edukacije potpuno besplatne.

Studenti koji se prijave za zimske BEST kurseve imaju mogućnost da usavrše znanje engleskog jezika, da provedu 10 dana u druženju i razmeni iskustava sa studentima iz cele Evrope, ali i da preko dana učestvuju u edukacijama koji im donose sertifikate kako bi upotpunili svoju biografiju dok su za veče planirane žurke i druženje sa ostalim učesnicima razmene.

Uslovi za prijavljivanje nisu komplikovani kažu u Lokalnoj kancelariji Udruženja studenata tehnike evrope – Best:

Sve što je potrebno je da si student, da imaš osnovno znanje engleskog jezika, želiš da putuješ i da proširiš znanje iz oblasti koja te zanima. Prilikom odabira kandidata presudna je samo tvoja motivisanost i želja da posetiš baš taj grad što ćeš iskazati kroz motivaciono pismo, dok se godina studija i prosečna ocena ne uzimaju u obzir.

Prijave su otvorene do nedelje, 12. oktobra do 23 sata, a sve informacije o kursevima mogu se pronaći na ovom linku, a prilikom prijave studenti mogu da izaberu maksimalno 3 kursa navodi se u uslovima konkursa.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *