Besplatni vaučeri za plesne radionice za decu u Scensko-umetničkom centru „Duende Dance“

Scensko-umetnički centar „Duende“ poziva sve zainteresovane mališane da dođu na plesne radionice i iskuse čari hip hopa, latino i klasičnih plesova, kao i da se oprobaju u glumi.

Kako ističu organizatori, ples je deo opšteg vaspitanja, koji ima uticaja i na telo, duh i um, budi osećaj za lepo, uči dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja.

Svi njihovi plesni programi su prilagođeni uzrastu i senzibilitetu, a polaznici su raspoređeni u starosne grupe.

Ovog meseca oni organizuju radionice koje su odlična priprema za školu, kako zbog načina rada tako i zbog same fizičke aktivnosti. Promo cena za prvi mesec radionica je 1000 dinara, a možete da izaberete između nekoliko plesnih disciplina. Termini radionica su utorkom i četvrtkom: od 18h hip hop ples, a od 19h latino i klasični plesovi. Dodatne informacije i broj telefona možete naći na njihovoj fejsbuk stranici.

A samo slušaocima Super radija, Scensko-umetnički centar „Duende“ poklanja 4 vaučera za radionice. Vaše je da budete najbrži i javite se u komentaru ispod teksta, ostavite puno ime i prezime, kao i mejl adresu koja neće biti objavljena, a preko koje ćemo vas kontaktirati radi preuzimanja vaučera.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

3 komentara na “Besplatni vaučeri za plesne radionice za decu u Scensko-umetničkom centru „Duende Dance“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *