Besplatne muzičke radionice u Nišu

Plakat

Plakat

Dve mlade devojke, Julija Krstić i Milica Kocić, studentkinje iz Niša, došle su da na jednom mestu okupe niške muzičare koji će besplatno držati predavanja o muzici mladim neafirmisanim bendovima i pojedincima.

Kako stoji na FB stranici ovog neformalnog udruženja mladih niških aktivista cilj muzičkih radionica je da „pruži mogućnost, svima onima koji žele da se bave muzaikom, da čuju isustva i savete muzičara iz Niša i Srbije“.

Prva radionica zakazana je za ponedeljak, 19. maj, od 18 sati u klubu Scena koju će držati bubnjar grupe Eyot Miloš Vojvodić.

Prethodno prijavljivanje za radionice nije potrebno, a učešće je besplatno.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *