Besplatna poseta Jugoslovenskom dramskom pozorištu

jugoslovensko-dramsko-pozoriste-2-680x418Studenti Elektronskog fakulteta u Nišu imaće priliku da se u petak, 15. maja, iz prve ruke upoznaju sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem. Na jednodnevnoj ekskurziji, pod nazivom “Saznajte iz prve ruke”, studenti će se upoznati sa radom pozorišta, ali će imati i priliku da čuju predavanje i odgledaju predstavu.

Iako je najavljeno da prijavljivanje traje do 8. maja, ostalo je još par slobodnih mesta, pa ukoliko želite da saznate šta se krije iza zavese – požurite sa prijavom.

Pijavu (sa podacima: ime i prezime, fakultet, smer, godina studija, broj telefona, e-mail adresa, ukoliko ste diplomac – koje godine ste diplomirali i tri motiva zašto želite da učestvujete u ovoj poseti) možete poslati na mejl nevena.mitic@elfak.ni.ac.rs ili rezervišite svoje mesto pozivom na broj 0692550311.

Poseta je organizovana od strane Centra razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Nišu u saradnji sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *