Besplatna obuka za početnike u biznisu

Foto: FB strana Kancelarija za mlade Niš

Foto: FB strana Kancelarija za mlade Niš

Ukoliko želite da pokrenete svoj biznis, a potrebne su vam informacije i niste dovoljno informisani jer ste početnici evo dešavanja za vas.

Kancelarija za mlade i Regionalna razvojna agencija „Jug“ organizuju obuku za početnike u biznisu. Obuka će biti realizovana od 1. do 3. jula u prostorijama Kancelarije za mlade u Obrenovićevoj ulici od 10 do 14 sati.

Sve što je potrebno kako bi se prijavili jeste da pošaljete mejl na kzm.nis@gmail.com

„Misija RRA JUG je unapređivanje standarda i kvaliteta života svih građana Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga, kroz stimulisanje zdravog poslovnog okruženja i stvaranja novih radnih mesta što dovodi do poboljšanja kvaliteta života u regionu“ navodi se na sajtu Regionalne razvojne agencije „Jug“.

Učešće na radionicama je besplatno.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

2 komentara na “Besplatna obuka za početnike u biznisu

    • Zavisi od vaše kreativnosti 🙂 I kada pozovete telefonom neku osobu prvo se predstavite, tako je valjda i sa pisanjem mejlova (ukoliko ih prvi put šaljete). Napišite u mejlu šta tačno želite, predstavite se i ukoliko su potrebne neke dodatne informacije zatražiće Vam. Dakle, ne postoji prijavni formular, aplikacija i sl. jer bismo to i postavili.
      0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *