Besplatna muzička radionica za bluz gitaru

Muzičke radionice tekst“Besplatne muzičke radionice” događaj je koji je zainteresovao veliki broj mladih u Nišu. U najavi je već treća radionica koja će biti posvećena bluz gitari.

Radionica za mlade koji se bave ili žele da se bave muzikom je besplatna za sve učesnike, a novi termin – ponedeljak 2. jun, obećava edukaciju o bluz gitari.

Predavač je Darko Ignjatović, pevač i gitarista grupe “Underdogs”, a prema najavama svi psoetioci kafea Scena od 18 sati moći će da čuju više o bluz muzici uopšte. Nakon ovog uvoda mlade očekuje i predavanje o načinu sviranja tradicionalnog bluza kao i o modernom načinu sviranja bluz gitare.

Učešće na radionici je bespaltno, a do sada su svoje znanje mladima preneli pevač Oliver Katić i bubnjar Miloš Vojvodić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *