Besplatna edukacija za sticanje preduzetničkih veština

organicMladi od 15  do 29 godina imaju mogućnost da prođu kroz seriju besplatnih edukacija kako bi stekli preduzetničke veštine. Prijave su otvorene, a treninzi su od 8. do 17. septembra.

Projekat „Osnaživanje mladih kroz sticanje preduzetničkih veština“ pruža mladima da prisustvuju besplatnim edukacijama koje će biti realizovane u dva seta. Za sve polaznike omogućena su znanja o standardima u poljoprivredi, organskoj proizvodnji, preduzetništvu, registrovanju poljoprivrednih gazdinstava.

Prvi set edukacija: 

Četvrtak, 8. septembar – Integralna proizvodnja

Petak, 9. septembar – Standardi u poljoprivredi

Subota, 10.septembar – Organska proizvodnja

Drugi set edukacija: 

Četvrtak, 15. septembar – Preduzetništvo

Petak, 16. septembar – Redistrovanje poljoprivrednih gazdinstava

Subota, 17. septembar – Izrada bitznis plana.

Ukoliko želite da obogatite svoje znanje iz ove oblasti, prijavite se na planplus@sbb.rs ili info@agrozem.org do 3. septembra. Takođe, otvorene su i telefonske linije 065/888-0-338 i 018/280-539.

Svi učesnici treninga na kraju dobijaju i sertifikat, a projekat „Osnaživanje mladih kroz stivanje preduzetničkih veština“ implementira Udruženje građana Plant, Agrozem doo i Građanska inicijativa za zapošljavanje, dok se finansira iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva omladine i sporta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *