Besplatan kurs jezika za najbolje studente i učenike

Template-ko-može-da-se-prijaviKonkurs za dodelu besplatnih stipendija za učenje stranih jezika, otvoren je za studente osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Nišu (uključujući i državne i privatne fakultete), koji su tokom dosadašnjeg studiranja ostvarili minimalnu prosečnu ocenu 8,50, kao i za najbolje učenike srednjih škola. Vannastavne aktivnosti, učešće u društveno-korisnim projektima i volontiranje biće prednost prilikom selekcije kandidata.

Učenici koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili odličan uspeh, mogu da se prijave i uđu u konkurenciju za stipendiju. Ukoliko dva učenika imaju isti uspeh u prethodnoj godini i ne mogu se razlikovati na osnovu rezultata sa takmičenja, biće uzeti u obzir ostvareni uspesi u svim prethodnim školskim godinama – poručuju organizatori.

Vrste-stipendija-template-Svi prijavljeni učenici i studenti koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa ostvaruju pravo na 15% popusta na redovnu cenu kursa. Nakon završetka konkursa, organizacioni odbor će rangirati kandidate i odabrati najuspešnije, koji će ući u finalni krug selekcije.

Kandidati koji uđu u finalnu fazu biće pozvani na intervju, a svi oni će dobiti delimičnu stipendiju u iznosu od 30 do 50% popusta, u zavisnosti od ukupnog broja dodeljenih stipendija.

U okviru našeg programa „Education without borders“ organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, španskog i norveškog jezika. Naša namera je da svim raspoloživim resursima pomognemo mladima da olakšaju sebi put do zaposlenja i što spremniji zakorače u svoje profesionalne karijere – ističu organizatori.

Najbolji kandidati dobiće pune stipendije, koje podrazumevaju besplatno učenje izabranog stranog jezika u periodu od oktobra 2016. do januara 2017. godine. Obezbeđena je minimum po jedna puna stipendija u kategoriji studenata i učenika srednjih škola i minimum pet delimičnih.

Stipendije dodeljuju Kapital magazin – studentski web servis i časopis i Kapital IN – centar za učenje stranih jezika.

Rok za prijavljivanje kandidata je 25. avgusta ove godine popunjavanjem prijavnog formulara.

Dodatne informacije mogu se dobiti na mejl adresu: redakcija@kapitalmagazin.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *