Besplatan kurs engleskog jezika za početnike

časovi engleskog tekstAmerički kutak u Nišu, pokreće besplatan kurs engleskog jezika za sve one koji bi želeli da savladaju početni nivo.

Učešće je besplatno i za one koji su članovi, ali i za one koji nisu članovi Američkog kutka, a za prijavu je potrebna samo lična karta i mala fotografija.

Besplatni časovi engleskog jezika, biće održavani svake srede od 16 do 17 sati i 30 minuta u Američkom kutku, a prvi čas je zakazan za 12. novembar.

Sve informacije o programu i uslovima prijave moguće je dobiti u Američkom kutku u Obrenovićevoj ulici 20/III, telefonom na broj 018/524-583 ili mejlom: amcornerni@nbss.rs.

Besplatni časovi se organizuju uz podršku Američke ambasade.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *