„Beogradska trilogija“ u SKC-u

Beogradska trilogijaDrama koja govori o problemima dijaspore prateći nekolik srpskih emigranata „Beogradska trilogija“, igra se večeras ponovo u Akademskom pozorištu SKC-a.

Cena ulaznice je kao i do sada 100 dinara, a predstava počinje od 21 sat. Ovo je prvi pozorišni komad Biljane Srbljanović, za koji režiju potpisuje Aleksandar Mihailović, a glumačku ekipu čine Marko Unić, Darko Radojević, Marijana Vitas, Jovana Đordjević, Milos Unić, Milica Kostadinović, Vladan Janković, Emilija Milošević, Lazar Nikolić, Tamara Ranđelović i Petar Ščepihin.

Od kako sam došao ovde, od kako sam doputovao, od one prve noći, kada sam ležao budan u hotelu, kada sam gledao cevi radijatora, u bubašvabe koje idu pravilnim redom, u koloni, sklanjajući se da propuste jedna drugu, od kako sam ih brojao i njih i ovce stada kengura, ne bih li barem malo odspavao, od tada ja više nikada ne mogu da se napijem. Jednostavno, nije mi ništa. Nikakva senzacija, nikakva emocija, ništa!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *